leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
Overzicht voor KCA Jazz programma
lijn
categorie zaterdag 25 februari 2023 - KCA Jazz
Teus Nobel Liberty Group
Human First


Teus Nobel: trumpet/flugelhorn
Alexander van Popta: piano
Jeroen Vierdag: double bass
Tuur Moens: drums
Na de release van hun studioalbum Journey Of Man in 2019 speelde jazztrompettist en Edison-winnaar Teus Nobel liefst een twintigtal concerten met deze jazzformatie, de Liberty Group. Het zorgde voor een dermate ingespeelde formatie dat de Volkskrant na een concert in het Amsterdamse Bimhuis zelfs repte over 'een van de fijnste belevingen die een liefhebber van live jazz zich maar kan wensen' (5-sterren).
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 25 maart 2023 - KCA Jazz
Info Volgt

Info Volgt
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 22 april 2023 - KCA Jazz
PEK!
UPcycle


Met dit gloednieuwe project UPcycle fietst jazzfluitist Jeroen Pek (zijn) muzikaal verleden, heden en toekomst tot een eclectisch avontuur. Zowel de creatieve explosie in de jaren 70 als de absurdistische aspecten van onze beschaving zijn duidelijke inspiratiebronnen voor het repertoire dat hij voor deze groep schreef.
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 27 mei 2023 - KCA Jazz
Duo Rob van Bavel & Joris Teepe
Dutch Connection


Met bassist Joris Teepe en pianist Rob van Bavel haalt KCA een bijzonder jazzduo naar Bacchus. Twee international befaamde jazzmusici die weer even thuis zijn met hun Dutch Connection. Rob en Joris kennen elkaar al sinds de jaren 80 en hebben in al die jaren vaker samen gespeeld in diverse bezettingen, voornamelijk in Nederland. Gedurende de corona crisis in 2020 besloten ze een duo te vormen en online live streams te doen vanuit het huis van Rob in Roelofarendsveen. Daar is ook hun CD “Dutch Connection opgenomen door de bekende technicus Sander van der Heide.
[lees verder »]


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©