leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Singer-songwriter avond

Bacchus da Musica in Cultureel café Bacchus op zaterdag 30 maart 2024
lijn

Bacchusactivity Voor de ‘Singer-Songwriter avond’ van 2024 staan er weer een aantal mooie artiesten te popelen om hun muzikaliteit ten gehore te komen brengen in Bacchus.

Koop hier een ticket!


A MysterE
A MysterE is een geraffineerde, sterke en gedreven singer-songwriter en brengt zijn liedjes zelfverzekerd en met een bijzonder sympathieke uitstraling.

Wat opvalt zijn de mooie composities die knap in elkaar zitten. De vaardige gitarist stopt originele akkoorden in zijn liedjes, Engelstalig werk met sterke teksten. Zijn repertoire, gitaarwerk en stem worden als vernieuwend gezien.

Marit&Nick
Nick en Marit zijn al vrienden sinds de brugklas van de middelbare school, maar hebben eigenlijk niet veel samen muziek gemaakt! Dat terwijl zij allebei graag eigen nummers maken. Daar moet verandering in komen!

Speciaal voor deze avond spelen zij zowel een paar nummers van Nick als van Marit. Een mix van verschillende muziekgenres door middel van piano, gitaar en tweestemmige zang.

Angie Flare
Singer-songwriter Angie Flare laat ons zien dat ‘great things come in small packages’. Haar aanstekelijke country rock/pop songs zetten je achter het stuur van een oude Mustang over de uitgestrekte wegen van de Amerikaanse Westkust bij zonsondergang. Een eenvoudig gevoel van vrijheid dat je vleugels geeft en daarna stevig met beide benen op de grond zet. Haar song 'Exit to LA' won in 2023 een FairPlay Country Music Award voor 'Song of the year, all genre, female'.

Paul van Gelder
Paul van Gelder is een Nederlandse singer/songwriter die terugkeerde naar Amsterdam nadat hij jaren in London heeft gewoond en gewerkt. Daar schreef hij het grootste deel van zijn repertoire en samen met zijn band 'Tipsy Gypsies' heeft een cd opgenomen en uitgebracht met de titel 'No Man's Land'. Nu treedt hij solo op met zijn akoestische gitaar en speelt zijn oudere en nieuwste liedjes, een mix van Folk & Roll en Country Blues.

Koop hier een ticket!

lijnBacchus da Musica begint om 21:00 (zaal open om 20:30)
De toegangsprijs bedraagt: Zie boven

Geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.

Meer van Bacchus da Musica:
zaterdag 11 mei 2024 GIGS
vrijdag 14 juni 2024 MUSHER
vrijdag 21 juni 2024 Syncopicity + Berend Bandje


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©