leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Singer-Songwriters avond

Bacchus da Musica in Cultureel café Bacchus op zaterdag 08 april 2023
lijn

Bacchusactivity Deze avond is van de singer-songwriters. 3 mannen en 1 vrouw zullen hun nummers en/of covers ten gehore brengen.

Koop hier een ticket!

- Timber -
Een singer-songwriter wiens Americana popsongs zijn geïnspireerd door The Beatles en klinken als Douwe Bob, die je doen voelen, nadenken en soms lachen, in een intieme en relaxte sfeer.

- Ruy -

Na jarenlang in de krochten van de rock-’n-roll te hebben gebivakkeerd raakt Ruy momenteel de gevoelige snaar met zijn solo act. Hierbij klinken de jaren ’80 en ’90 door in zowel zijn eigen nummers als in lofzangen aan de vocale grootmeesters uit deze tijd waaronder Nick Cave, Morrissey en Jeff Buckley. Muziek voor in een donker buurtcafé.

- Bastiaan Pecht -

Bastiaan werkt in zijn eigen tempo aan een verzameling dromerige Indie Rock nummers. Op deze avond speelt hij er daarvan een aantal op akoestische gitaar. In zijn muziek streeft Bastiaan naar eenvoud en authenticiteit. De alternatieve muziek uit de jaren '90 van de vorige eeuw is voor hem een blijvende inspiratiebron.

- Susan Sweeney -
Susan maakt deel uit van een folk harp-duo 'Acacia Lyra'. Zij komt uit Ottawa in Canada en is daar president van het muzikale gemeenschap. Zij is dit weekend in Nederland en zal ook haar nummers in Bacchus laten horen.

Tickets € 5,-

Koop hier een ticket!

lijnBacchus da Musica begint om 21:00 (zaal open om 20:30)
De toegangsprijs bedraagt: Zie boven

Geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©