leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Tristan met zangeres Evelyn Kallansee
2nd PHASE CD Tour

Bacchus da Musica in Cultureel café Bacchus op vrijdag 03 april 2015
lijn

Tristan met zangeres Evelyn Kalansee is een nieuwe Nederlands band (2014) met louter topmuzikanten uit de Jazz en pop scene. Het geluid van deze band kenmerkt zich door diep groovende funky sounds aan elkaar gezongen met de soul stem van Evelyn Kalansee. Steve Luthaker, de illustere Toto gitarist, heeft over de stijl van deze band gezegd “het beste van de jaren 70 gespeeld in 2014” of zoals ze het zelf beschrijven Feel good vintage Acid Jazz music with the energy, vibe and sound of 2014.

Op 29 maart presenteert de band zijn 2e CD 2nd PHASE in het Patronaat in Haarlem. In de hierop volgende tour wordt natuurlijk ook een bezoek aan Bacchus gebracht.
Evelyn Kalansee is ooit begonnen in de musical Les Miserables en heeft daarna in de musicals Evita en Joe gezongen. Ze heeft als achtergrond zangeres o.a. getourd met Marco Borsato en Jocelyn Brown.
Toetsenist Coen Molenaar is al jaren de vaste toetsenist van de Jan Akkerman band en heeft met talloze andere muzikanten gewerkt zoals Randy Brecker, Deborah Carter, Des’Ray en Do.
Bassist Frans Vollink en Drummer Sebastiaan Cornelissen vormen samen met toetsenist Coen molenaar de ruggengraat van de band. Dit drietal vormt ook het groove Jazz trio On Impuls en hebben menig Jazz artiest begeleid.
Gitarist Guy Nikkels heeft al met veel pop en jazz muzikanten samen gespeeld waarvan Michael Brecker de bekendste is. Percussionist Martin Gort heeft een naam als sessie muzikant en heeft met grote diversiteit aan muzikanten gespeeld, van Gloria Gaynor tot het Rosenberg Trio.

Voor iedereen die houdt van strakke licks en diepe grooves maar ook een danspasje niet versmaadt is dit een niet te missen avond.
Evelyn Kallansee: Vocals
Coen Molenaar: Keys & Rhodes
Frans Vollink: Bass
Guy Nikkels: Guitar
Sebastiaan Cornelissen: Drums
Martin Gort: Percussie

De Clip is van de nieuwe CD 2nd PHASE

Zaal open: 21.00 uur
Entree: € 10,-

Bekijk de website »

Reserveer uw kaarten

   Naam
   Telefoonnummer
   E-mail adres

7 + 9 =  (vul de optelsom in)

lijnBacchus da Musica begint om 21:00 (zaal open om 20:30)
De toegangsprijs bedraagt: Zie boven

Geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.

Meer van Bacchus da Musica:
zaterdag 08 juni 2024 Johnny en de surfers
vrijdag 14 juni 2024 MUSHER
vrijdag 21 juni 2024 Syncopicity + Berend Bandje


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©