leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Spassamok + Minus Position

Bacchus da Musica in Cultureel café Bacchus op zaterdag 23 december 2023
lijn

Bacchusactivity Spassamok is een Noord Hollandse coverband die een stevige en overtuigende mix van rock, grunge en bij tijd en wijlen een vleugje metal neerzet. De band bestaat sinds 2013 en hebben in 2022 een nieuwe bassist gevonden waarmee ze er graag op uit trekken naar kroegen, café's, feesten en partijen.

Koop hier een ticket!

De vijf heren van Spassamok hebben allen ruime ervaring in eerdere bands. Naast de gedeelde passie voor bands als Foo Fighters, Pearl Jam en Metallica is ' Spaß' de belangrijkste reden voor deze groep veertigers om elke week samen te komen en muziek te maken.

Vincent Kostons - Zang
Richard Verkerk - Gitaar en zang
Bas van der Graaf - Gitaar en zang
Jasper Roks - Basgitaar
Steven Vaassen - Drums

Minus Position
Minus Position werd opgericht in 2018 en is een desert rock trio uit Amsterdam, met een breed spectrum aan invloeden: van Queens of the Stone Age, Kyuss, Royal Blood, Jack White, tot Metallica en verder. Hun muziek valt te omschrijven als heavy rock met pakkende stonerriffs en melodieuze zang. Tijdens de pandemie maakte het trio de overstap van een coverband naar een focus op het componeren van hun eigen materiaal.

Alle leden spelen al sinds hun beginjaren met bands in verschillende genres rond rock en metal. Minus Position debuteerde met het spelen van heavy rock covers op festivals en ontwikkelde sindsdien hun geluid om hun identiteit te vinden in de woestijnrockruimte. De band kijkt ernaar uit om hun eigen muziek live te delen.

Mike Kamaris – Basgitaar
Kostas Tselios – Gitaar en zang
Ruben Pool – Drums

Tickets €5,-

Koop hier een ticket!


lijnBacchus da Musica begint om 21:00 (zaal open om 20:30)
De toegangsprijs bedraagt: Zie boven

Geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©