leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Marcel Harteveld - Voor de bui binnen

KCA Cabaret in Cultureel café Bacchus op zaterdag 20 april 2024
lijn

Bacchusactivity Marcel Harteveld haalt met muzikaal cabaretspektakel de vuile was binnen.

Koop hier een ticket!

De huizenprijzen stijgen, de oceanen ook, de inflatie klotst tegen de plinten, oorlog barst los, ouderdom hakt er in, impotentie ligt op de loer, maar Marcel? Die is voor de bui binnen. In het oog van de storm erft hij een wasserette midden in de grote stad. Ondernemen in deze tijd is niet makkelijk maar hij weet één ding zeker, hij gaat het écht anders doen.

In dit muzikale cabaretspektakel probeert Marcel zijn nieuwe aanwinst overeind te houden, terwijl hij zelf al zijn vuile was buiten hangt. Of binnen, eigenlijk. Hoe dan ook: Wil je alles weer schoon, Marcel wast 't gewoon.

Marcel Harteveld (1984, Den Haag) is cabaretier, zanger, acteur, muzikant en musical-iemand. In die volgorde. Hij schrijft voor VillavdB op NPO Radio 1 en is hij vaste cabaretier bij Spijkers met Koppen op NPO Radio 2. Hij tourde na zijn studie aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademi met Johan Fretz onder de naam De Gebroeders Fretz door het land, speelde anderhalf jaar lang de rol van Chris de Vries in Soldaat van Oranje, de Musical. In de periode erna schrijft hij zijn eerste soloprogramma, Weet ik veel, over zijn favoriete schoolmeester, alles wat hij daarvan geleerd heeft, en wat hij daar verder voor stomme dingen mee gedaan heeft.

Nu verovert hij met zijn tweede avondvullende programma Voor de bui binnen de Nederlandse theaters.

Koop hier een ticket!

Bekijk de website »

lijnKCA Cabaret begint om 20:30 (zaal open om 20:00)
De toegangsprijs bedraagt: €17,50 in de KCA ticketshop.


In samenwerking met Stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer.

Meer van KCA Cabaret:
zaterdag 20 april 2024 Marcel Harteveld


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©