leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Thijs Kemperink - Halverwege

KCA Cabaret in Cultureel café Bacchus op zaterdag 25 november 2023
lijn

Bacchusactivity Thijs Kemperink kijkt 'rustig' terug op z'n veertig jaar.

Koop hier een ticket!

Hiep hiep hoera! Thijs Kemperink is veertig geworden. De cabaretier hoopt op zijn pad van luiers tot luiers nu ongeveer halverwege te zijn. Alvorens hij aan de volgende veertig begint, wil hij eerst eens even rustig terugkijken op de voorgaande vier decennia. De afgelopen jaren hebben talloze mensen hun mening gegeven over Kemperink. Nu doet hij dat zelf!

Wat is halverwege zijn conclusie? Gaat hij op dezelfde weg verder of zijn veranderingen gewenst? Is hij tevreden met zijn leven of zijn er nog dromen die nagejaagd moeten worden? Een ding weet Kemperink al zeker: het is in ieder geval nog geen tijd voor een dikke cabrio of twintigjarige stagiaire!

Thijs Kemperink is een geboren en getogen Tukker. Zijn afkomst komt met regelmaat terug in zijn shows.
Kemperink begint zijn loopbaan als cabaretier/comedian in 2007. In 2008 introduceert de Tukker zich zijn eerste avondvullende show 'Achteraf bekeken' bij regionale podia en de theaterwereld. In 2013 volgt zijn tweede programma 'Gas d'r Op'. Een programma waarmee hij ook buiten Twente te zien was. In januari 2016 ging zijn programma 'Zleur' in première, hiermee was hij ook te zien in cultureel café Bacchus.

De voorstelling `Halverwege` is te zien op zaterdag 25 november in cultureel café Bacchus (Gerberastraat). Aanvang 20.30 (zaal open 20.00 uur).

Koop hier een ticket!


Bekijk de website »

lijnKCA Cabaret begint om 20:30 (zaal open om 20:00)
De toegangsprijs bedraagt: €17,50 in de KCA ticketshop.


In samenwerking met Stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer.


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©