leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Voorheen Akoestische Avonden

Bacchus da Musica in Cultureel café Bacchus op zaterdag 27 januari 2024
lijn

Bacchusactivity In het laatste weekend van januari is het al decennia een vast gegeven dat er op het podium van Cultureel Café Bacchus 12 (gelegenheids-) bands hun beste kunnen ten gehore brengen tijdens de Akoestische Avonden. De laatste jaren is het concept iets gewijzigd en kunnen we het woord “voorheen” aan deze naam toevoegen: ‘Voorheen Akoestische Avonden’. Dit is de line up voor de zaterdag van deze editie.

Koop hier een ticket!


Foolinside
Foolinside neemt je mee op reis naar binnen. Gábor (gitaar), Imre (zang) en Henk (contrabas) spelen eigen werk, met invloeden van Jazz, (Progressieve) Rock, Bossanova, (Hongaarse) Folk en Wereldmuziek.

Petit Four
Petit Four speelt Franse chansons en liedjes, veel zijn herkenbaar maar er is ook plek voor verrassingen! De band is ontstaan uit het idee dat er veel mooie Franstalige nummers zijn die in 60 en 70’er jaren populair waren maar tegenwoordig wat minder vaak live gespeeld worden.

De bezetting met akoestische bas, gitaar en bescheiden slagwerk heeft tot doel om de de melodie en zang van deze liedjes het best tot zijn recht te laten komen.

Reny van den Broek - Zang
Casper Idsinga - Drums
Vincent Lamers - Basgitaar
Pytrik Rot - Gitaar

Syncopicity
Syncopicity zorgt gegarandeerd voor een dansbare avond, gevuld met muzikale complexiteit op een fundering van funk-invloeden. Het jonge kwartet zal hun muzikaal diverse karakter demonstreren, wat deze avond af te lezen zal zijn aan de titels binnen hun repertoire…

Guy Oster - Zang en drums
Berend de Vries - Basgitaar
Stan van Itterzon - Gitaar
Jamiro Smajic - Toetsen

Snö
Merel Meijdam - Zang
Ab Hansen - Drums
Job Tas - Basgitaar
Martijn Stuiver - Gitaar

Berend Bandje
Maak je klaar voor een onvergetelijke muzikale reis met Berend Bandje! Berend de Vries(bas/trompet), Demi Aartse (zang), Joris van de Sande(Drum), Marit Enthoven (piano) en Stan van Itterzon (gitaar/basgitaar) nemen je mee op een jazzy avontuur vol harmonieën en improvisatie. Laat je betoveren door de magie van jazz!

The Black T's
Ongeveer 5 jaar geleden is de band ontstaan tijdens de jamsessies van de Bandbrouwerij in de N201 te Aalsmeer. In het jamcircuit heeft de band Alex leren kennen die sinds kort de band versterkt. Al snel bleek dat de bandleden elkaar muzikaal goed aanvoelen en een dynamisch geheel zijn. Het repertoire bestaat uit blues, rock en pop. Covers van de jaren 60 t/m 90 van o.a. CCR, the Doors, ACDC, Herman Brood, the Cure, Jett Rebel, Golden Earring, Simple Minds en The Rolling Stones.

Valerie van der Linden - Zang en gitaar
Michael Echthuizen - Gitaar en zang
Alex Vermeulen - Toetsen
Leon Kenens - Basgitaar
Joris van der Sande - Drums en zang

Early-Bird Ticket € 5,00
Vanaf 22 januari € 7,50

Koop hier een ticket!

lijnBacchus da Musica begint om 21:00 (zaal open om 20:30)
De toegangsprijs bedraagt: Zie boven

Geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.

Meer van Bacchus da Musica:
zaterdag 21 september 2024 Stugverder + Five Fools Live
zaterdag 02 november 2024 Wouter Kiers & Band
zaterdag 30 november 2024 John F. Klaver
zaterdag 21 december 2024 Lui paard
zaterdag 04 januari 2025 Hobo String Band
zaterdag 01 maart 2025 The Cover Crew
zaterdag 29 maart 2025 The 925 + Dynamic Gentlemen


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©