leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Tristan - Seven

Bacchus da Musica in Cultureel café Bacchus op zaterdag 13 mei 2023
lijn

Bacchusactivity Seven is alweer het zevende studio album van Tristan. Nummer 7 staat in ons geval voor vertrouwen, in combinatie met creativiteit en een positieve kijk naar de toekomst.

Koop hier een ticket!

Als band voelen wij ons sterker en comfortabeler dan ooit. In dit nieuwe album zitten dan ook weer vele uren hard werk, maar vooral ook veel plezier, lol bij het schrijven en opnemen van de nieuwe nummers.

Maar liefst 12 nieuwe songs zijn toegevoegd aan ons repertoire en wij gaan dan ook met een frisse start weer ‘on the road’. Doen wat wij het liefste doen! Vanaf de bühne nemen wij ons publiek mee in een trip die wij beiden niet snel zullen vergeten. Songs met een positieve energie, sprankelende vocals & solo’s, powerful grooves, kortom iets wat je niet mag missen.

De songs zijn een plezier om live te spelen en hebben voldoende ruimte om zich te ontwikkelen gedurende het concert en gedurende de tour. Dit maakt dat ieder concert voor zowel ons publiek, als ons uniek wordt. Inmiddels zijn we samen al op zoveel verschillende inspirerende plaatsen op de wereld geweest. En we kunnen dan ook niet wachten om terug te keren naar deze verbazingwekkende oneindige reis binnen en buiten de muziek.

You want to have a good time? We've got you covered.

‘Bij Tristan smelten jazz, fusion en soul moeiteloos samen. Een band die zich internationaal kan meten
met grote namen uit deze genres. Hoog tijd dat een groter publiek kennis maakt met deze muzikale parel, die nu eens een keer niet uit England of de Verenigde staten komt maar ‘’gewoon’’ uit Nederland.‘

(Arie Versteegen, programmeur De Boerderij)

Tickets: € 15,-

Koop hier een ticket!

lijnBacchus da Musica begint om 21:00 (zaal open om 20:30)
De toegangsprijs bedraagt: Zie boven

Geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©