leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
NinaLynn en Raoul & the Wisemen - Team up Tour

Bacchus da Musica in Cultureel café Bacchus op zaterdag 18 februari 2023
lijn

Bacchusactivity NinaLynn is een jonge Americana-pop singer-songwriter geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift, Norah Jones en Eva Cassidy, die luisteraars betovert met hartverwarmende eigen composities en een stem die je tot diep in je ziel raakt.

Koop hier een ticket!

Ze heeft de voorprogramma’s verzorgd voor shows van Tim Grimm, de Molly Tuttle Band en Hugh Moffatt, die allemaal zeer gecharmeerd van haar waren. In februari 2021 is haar eerste album uitgekomen, genaamd ‘Hummingbird’. Dit album is geproduceerd door musicus/producerJanos Koolen die heeft samengewerkt met o.a. Douwe Bob, Frederique Spigt, Sjors van der Panne. Het album stond in maart 2021 op nummer 1 in de Euro Americana Chart. Nina hoopt met haar liedjes mensen bij elkaar te brengen en te zorgen voor een gevoel van verbinding door het schrijven van herkenbare en persoonlijke liedjes.

Raoul & the Wisemen is een Indie popformatie met een warme en heldere sound. Ze waren o.a. te horen op NPO Radio 5 en toerden door Nederland en Slovenië. Raoul & the Wisemen vraagt zich af en onderzoekt: gedachtes in je hoofd, de wereld om je heen, hoe gaan we met elkaar om? In juni komt hun nieuwe single uit. Vandaag speelt Raoul met zijn gitarist een (semi)akoestische optreden samen met songwriter NinaLynn als onderdeel van hun duo-tour langs huiskamers, tuinen en zelfs een bioboerderij.

Tickets € 5,-

Koop hier een ticket!

lijnBacchus da Musica begint om 21:00 (zaal open om 20:30)
De toegangsprijs bedraagt: Zie boven

Geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©