leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Teus Nobel Liberty Group
Human First

KCA Jazz in Cultureel café Bacchus op zaterdag 25 februari 2023
lijn

Bacchusactivity Teus Nobel: trumpet/flugelhorn
Alexander van Popta: piano
Jeroen Vierdag: double bass
Tuur Moens: drums
Na de release van hun studioalbum Journey Of Man in 2019 speelde jazztrompettist en Edison-winnaar Teus Nobel liefst een twintigtal concerten met deze jazzformatie, de Liberty Group. Het zorgde voor een dermate ingespeelde formatie dat de Volkskrant na een concert in het Amsterdamse Bimhuis zelfs repte over 'een van de fijnste belevingen die een liefhebber van live jazz zich maar kan wensen' (5-sterren).

De formatie begon te schrijven aan nieuw repertoire en nam in juni 2021 een album op voor live publiek: Pleasure Is The Measure. Ook deze opnameconcerten konden de pers bekoren: 'Teus Nobel | Liberty Group gaat een gouden toekomst tegemoet', aldus Jazzenzo. Nu verschijnt hun derde album: Human First. Het album betreft een muzikale beschrijving van de reality check waarmee Teus werd geconfronteerd tijdens de eerste Covid-lockdown.

Teus Nobel is een van de kopstukken uit de Nederlandse jazzscene. Naast 7 albums onder eigen naam, werkte hij samen met o.a. Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Jef Neve, Cor Bakker, Frank McComb en Ntjam Rosie. Hij speelde concerten in meer dan 20 landen, verdeeld over alle werelddelen en verscheen in talloze tv- en radioprogramma's in binnen- en buitenland. 

lijnKCA Jazz begint om 20:30 (zaal open om 20:00)
De toegangsprijs bedraagt: Zie KCA ticketshop

Kaarten kunnen uitsluitend gereserveerd worden in de KCA ticketshop.
In samenwerking met Stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer.

Meer van KCA Jazz:
zaterdag 22 april 2023 PEK!

zaterdag 27 mei 2023 Duo Rob van Bavel & Joris Teepe


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©