leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Deborah Carter & Zandscape
Celebrating the music of Chick Corea

KCA Jazz in Cultureel café Bacchus op zaterdag 14 januari 2023
lijn

Bacchusactivity Deborah Carter: Vocals
Mark Zandveld: BaCe
Jeen Rabs: Gitaar
Gunnar Graafmans: Vibrafoon
Jurjen Bakker: Drums
De groep Zandscape is het geesteskind van Mark Zandveld. Hij is verantwoordelijk voor alle composities op de gelijknamige CD en tekent voor de baspartijen. Zandscape is een combinatie die een uniek geluid produceert, niet alleen vanwege de instrumentatie, maar ook door de frisse verscheidenheid aan stukken – elk heeft zijn eigen karakter.

Zandscape treedt regelmatig op met Deborah J. Carter, een internationaal actieve jazzvocaliste met diverse CD’s op eigen naam. Ze tourde met haar eigen groep in veel landen zoals Japan, China, Spanje, Duitsland, Venezuela, Colombia, Azerbeidzjan en vele anderen. In Nederland is ze te horen in theaters met New York Round Midnight, Ben van den Dungen en Michael Varekamp. Ze werkt ook veelvuldig samen met (radio) orkesten en bigbands, waaronder het Metropole Orkest, de Hessische Rundfunk en het Berlin Opera Orchestra And Bigband.

De muziek is zowel melodieus als avontuurlijk, en doet soms denken aan ECM-artiesten uit de jaren 70, zoals Gary Burton of Chick Corea, maar met een eigentijdse aankleding. Met dit originele materiaal bij de hand nemen deze ervaren muzikanten je mee op een trektocht door een muzikaal landschap waar je prachtige harmonieën, verrassende grooves, gevoelige ballads en inventieve improvisaties tegenkomt.

lijnKCA Jazz begint om 20:30 (zaal open om 20:00)
De toegangsprijs bedraagt: Zie KCA ticketshop

Kaarten kunnen uitsluitend gereserveerd worden in de KCA ticketshop.
In samenwerking met Stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer.

Meer van KCA Jazz:
zaterdag 23 maart 2024 The Newts
zaterdag 25 mei 2024 Jos van Beest Trio + .....
zaterdag 15 juni 2024 Ronald Snijders en Band


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©