leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Thjum Arts - Tijdloos genot

KCA Cabaret in Cultureel café Bacchus op zaterdag 21 januari 2023
lijn

Bacchusactivity Als Thjum Arts het podium op komt, gebeurt er iets. Dat zal niet anders zijn bij zijn eerste avondvullende voorstelling Tijdloos genot.

Hij ziet de mens als een wezen dat tijdloos genot als het hoogst haalbare ziet. Soms zelfs als de standaard, als iets waar ieder mens recht op heeft. Wat heeft dit voor consequenties? En kunnen we daar nog naar kijken?

In 2020 stond hij in de finale van het BNNVARA Leids Cabaret Festival. De jury zei over zijn show: “Filosofie, sociologie en spiritualiteit in één, zonder dat de humor inboet aan kracht: het is maar weinig cabaretiers gegeven.”

Over Thjum Arts
Thjum Arts is winnaar van de jury- en publieksprijs Cameretten Festival 2021. Thjum won op deze bijzondere avond zowel de jury- als de publieksprijs. Eerder was Thjum al finalist bij het Leids Cabaretfestival (2020) en won hij zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (2018).
Uit het juryrapport van Cameretten: “Thjum speelt met verve een antiheld, hij heeft een bewuste keuze in timing gemaakt die spanning creëert. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement.”

Bekijk de website »

lijnKCA Cabaret begint om 20:30 (zaal open om 20:00)
De toegangsprijs bedraagt: €17,50 in de KCA ticketshop.


In samenwerking met Stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer.

Meer van KCA Cabaret:
zaterdag 21 januari 2023 Thjum Arts
zaterdag 11 februari 2023 Anne Neuteboom
zaterdag 18 maart 2023 Lotte Velvet
zaterdag 15 april 2023 Femke Vernij


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©