leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Piano Man Band - speelt Billy Joel & Elton John

Bacchus da Musica in Cultureel café Bacchus op zaterdag 26 februari 2022
lijn

Bacchusactivity Elton John en Billy Joel zijn twee van de meest succesvolle artiesten aller tijden. Zeer verschillende muzikanten maar met de nodige overeenkomsten: beiden beleefden hun doorbraak in de jaren '70, trekken nog altijd overal ter wereld volle stadions en begeleiden zichzelf op de vleugel. Deze echte “piano mannen” voelen zelf ook enige verbondenheid; ze zijn tenslotte jarenlang met zijn tweeën op tournee geweest.

Koop hier een ticket!

Zanger en pianist Daniel Roos (Gorinchem, 1987) is al van jongs af aan groot liefhebber van de muziek van zowel Billy Joel als Elton John. Er ligt dus een vanzelfsprekendheid in de keuze om aan beide artiesten een eerbetoon te houden. Naast optredens met verschillende bands in binnen- en buitenland en meerdere theatertournees als muzikaal begeleider van cabaretier Sjaak Bral, heeft Daniel ook meerdere jaren als barpianist opgetreden. Zoals zijn muzikale helden ook ooit begonnen zijn. Billy Joel haalde uit zijn tijd als barpianist de inspiratie voor de klassieker “Piano Man”, waarnaar de band daarom ook vernoemd is. De band van een 'piano man' als eerbetoon aan de twee grootste 'piano mannen' van de popmuziek!
Piano Man Band speelt de hits en mooiste en meest swingende nummers van zowel Billy Joel als Elton John: van “Piano Man” tot “My Life” en “Your Song” tot “Rocket Man” en “I'm Still Standing” en daarnaast ook liedjes voor de echte liefhebbers. Met de energie en de sound van de shows uit hun hoogtijdagen brengt de Piano Man Band muzikaal hét ultieme eerbetoon aan de twee zangers/pianisten!

Op 26 februari treedt de Piano Man Band in trioformatie op. Zanger/pianist Daniel Roos wordt begeleid door drummer Ferdi Schaap en bassist Thom Goosens. Het belooft zowel een intieme als energieke show te worden.

Entree: € 13,50

Koop hier een ticket!

lijnBacchus da Musica begint om 21:00 (zaal open om 20:30)
De toegangsprijs bedraagt: Zie boven

Geïnitieerd door Stichting Cultureel Café Bacchus.

Meer van Bacchus da Musica:
vrijdag 02 juni 2023 HeadrusH + Black T's
zaterdag 17 juni 2023 NoCigar
zaterdag 07 oktober 2023 Festival da Musica
vrijdag 26 januari 2024 Voorheen Akoestische Avonden
zaterdag 27 januari 2024 Voorheen Akoestische Avonden


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©