datum>CURDATE()-1 CC Bacchus
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Emailnieuws van Cultureel Café Bacchus

Altijd op de hoogte van activiteiten in de komende twee weken. Ook de film titels!


> KLIK OM JE AAN TE MELDEN <

Je mail wordt alleen gebruikt voor Bacchus nieuws. Afmelden kan altijd in de nieuwsbrief.

Muzikanten gezocht voor:In het laatste weekend van januari is het al decennia een vast gegeven dat er op het van podium Cultureel Café Bacchus ruim tien (gelegenheids-) bands acte de préséance hun beste kunnen ten gehore brengen tijden de Akoestische Avonden. De laatste jaren is het concept iets gewijzigd en kunnen we het woord “voorheen” aan deze naam toevoegen: ‘Voorheen Akoestische Avonden’. Voor de ‘Voorheen Akoestische Avonden’ in Bacchus zijn we voor de editie 2023 wederom op zoek naar jouw muzikale inbreng. Deze avonden kunnen enkel een succes worden wanneer jij/jullie weer, met een creatieve inbreng komen. Dit kan met je eigen band, een gelegenheids formatie, een duo of in je ééntje.

De enige 2 restrictie die we jullie opleggen is dat je werk gaat brengen binnen 1 thema en dat dat niet langer dan 25 minuten mag duren. Denk hierbij aan: Een “Quilty Pleasure” artiest waar jullie al jarenlang stiekem een eerbetoon aan hebben willen geven; Een muziekstijl waar jullie normaal niet om bekend staan, etc. etc.. Wanneer je het publiek op een passende, muzikale wijze weet te verrassen, kun je wel zeggen dat je act gelukt is.

We zien jullie aanmelding graag binnenkomen via de e-mail: voorheenakoestischeavonden2023@cafebacchus.info Wanneer je vragen hebt, kun je die ook naar dit e-mailadres verzenden.

Licht geluid en filmtechnici gezocht

Interesse in live muziek?

Hier is je kans! Word wegwijs in onze geluidsinstallatie met 16-kanaals Soundcraft mengtafel en 24-kanaals lichttafel. Je bent snel in staat zelfstandig de techniek van een optreden te verzorgen, op zaterdagavond (soms vrijdag). Ervaring niet noodzakelijk, wel enthousiasme voor techniek en theater. Voor de balans in het team heeft de leeftijd 20-40 jaar de voorkeur.

vh Akoestische Avonden 2022 LIVESTREAM

Wat hadden we 29 januari 2022 een feestje met Hein Meijer​, de Hobo String Band en de Remband met een LIVE-stream vanuit Cultureel Café Bacchus XL!HM Coatings

Dankzij de verf van HM Coatings voelt ook Bacchus XL als thuis!binnenkort in Cultureel Café Bacchus ...

zaterdag 1 april 2023  //  Film


Bacchus Filmavond
Laat je verrassen, of vraag om de filmtitel.Koop hier een ticket!
Om de kaartjes goedkoop te houden heeft Bacchus geen licentie om vooraf de filmtitel te publiceren. We kiezen onze films met zorg, dus je kunt altijd de gok wagen en je laten verrassen. Toch weten wat we draaien? Vraag tijdig de film info per mail en vermeld de vertoningsdatum. Beter nog: neem nu een abonnement op de Bacchus-nieuwsbrief! Omdat deze aan jou persoonlijk is gericht, mag Bacchus daarin wel alle film-informatie geven. Zo ontvang je iedere week alle Bacchus-activiteiten en weet je altijd welk film er draait.
Koop hier een ticket!
Film begint om: 20:30  //  zaal open 20:00   //  Toegangsprijs: € 5,00Bacchus Aktiviteit
zaterdag 8 april 2023  //  Bacchus da Musica


Singer-Songwriters avond
Deze avond is van de singer-songwriters. 3 mannen en 1 vrouw zullen hun nummers en/of covers ten gehore brengen.Koop hier een ticket!
- Timber - Een singer-songwriter wiens Americana popsongs zijn geïnspireerd door The Beatles en klinken als Douwe Bob, die je doen voelen, nadenken en soms lachen, in een intieme en relaxte sfeer. - Ruy - Na jarenlang in de krochten van de rock-’n-roll te hebben gebivakkeerd raakt Ruy momenteel de gevoelige snaar met zijn solo act. Hierbij klinken de jaren ’80 en ’90 door in zowel zijn eigen nummers als in lofzangen aan de vocale grootmeesters uit deze tijd waaronder Nick Cave, Morrissey en Jeff Buckley. Muziek voor in een donker buurtcafé. - Bastiaan Pecht - Bastiaan werkt in zijn eigen tempo aan een verzameling dromerige Indie Rock nummers. Op deze avond speelt hij er daarvan een aantal op akoestische gitaar. In zijn muziek streeft Bastiaan naar eenvoud en authenticiteit. De alternatieve muziek uit de jaren '90 van de vorige eeuw is voor hem een blijvende inspiratiebron. - Susan Sweeney - Susan maakt deel uit van een folk harp-duo 'Acacia Lyra'. Zij komt uit Ottawa in Canada en is daar president van het muzikale gemeenschap. Zij is dit weekend in Nederland en zal ook haar nummers in Bacchus laten horen. Tickets € 5,- Koop hier een ticket!
Bacchus da Musica begint om: 21:00  //  zaal open 20:30   //  Toegangsprijs: Zie bovenBacchus Aktiviteit
home    programma    algemeen    activiteiten    contact    mailing
Ga naar de Bacchus FaceBook pagina