leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
lijn
categorie zaterdag 19 september 2020 - KCA Cabaret
KCA Cabaret Ronald Snijders

EEN AVOND MET MIJ - UITVERKOCHT
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 26 september 2020 - KCA Jazz
Michael Varekamp & the Legends Swingin' Paris

Rond 1930 is Paris in de ban van de nieuwe tijd! Swingende New Orleans Jazz, Hot Club de France en chansons vieren samen het leven als nooit tevoren! Zanger trompettist Michael Varekamp neemt je met zijn bluesy stemgeluid, samen met rijzende ster en chansonniere Tess van der Zwet (hitsingle Mon Paris!) mee door de straten van het bruisende Parijs.
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 03 oktober 2020 - Bacchus da Musica
Bacchus da Musica Little Boogie Boy Bluesband

De Little Boogie Boy Bluesband is weer op avontuur. Afwisseling wordt als leidraad gehanteerd. Chicago en Mississippi blues, sappige soulballads, swingende shuffles, funky New Orleans blues zijn enkele stijlen die worden gebracht. Een setlist ontbreekt, de reacties van het publiek bepalen de richting van het repertoire. Elke avond is anders...
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 10 oktober 2020 - KCA Jazz
Tico y Aguabajo
Puro


Line_up:
Tico Pierhagen - Piano
Enrique Firpi - Drums
Dave Breidenbach - Bass
Efraim Trujillo - Sax
Frans Cornelissen - Trombone
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 17 oktober 2020 - Film
Film

Laat je verrassen, of vraag om de filmtitel.
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 14 november 2020 - KCA Jazz
Quartzite

Het Quartzite 4tet is een internationale band gevormd door jong talent, bestaande uit vibrafonist Marko Jugovich (IT)(vanavond Julien Moussiegt (Fr)), saxofonist Wietse Voermans (NL), bassist Alessio Bruno (IT) en drummer Elvis Homan (SLO). De bandleden ontmoetten elkaar op het Rotterdams conservatorium Codarts. Ze werden goede vrienden en smolten in 2016 als het ware samen tot een compacte rots van (muzikaal) kwarts ofwel Quartzite, de naam van hun succesvolle band.
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 12 december 2020 - KCA Jazz
Ben van den Dungen Quartet Tribute to Coltrane

Het Ben van den Dungen Quartet brengt een hommage aan de legendarische saxofonist John Coltrane en zijn muziek. John Coltrane ook wel bekent als 'Trane' geldt als een van de meest invloedrijke tenor saxofonisten aller tijden. Trane werd bekent tijdens zijn periode bij Miles Davis en nam met deze groep de 'million bestseller' Kind of Blue op. Zijn eerste solo projecten sloegen in als een bom. De LP's Blue Trane en Giant Steps verwonderden vriend en vijand en waren vanaf de release van de opnames al een klassieker. In de jaren zestig formeerde Trane zijn nieuwe kwartet en sloeg een nieuwe muzikale weg in. Dit kwartet veranderde de jazzmuziek van de jaren zestig onmiddellijk. De modale jazz was geboren met beroemde albums Impressions en Love Supreme.
[lees verder »]

lijn
categorie zaterdag 13 februari 2021 - KCA Jazz
Tim Kliphuis Trio

[lees verder »]


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©