leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Jasper van Kuijk - Tot hier en niet verder

KCA Cabaret in Cultureel café Bacchus op zaterdag 21 november 2020
lijn

Bacchusactivity Cabaretier Jasper van Kuijk geeft op zaterdag 21 november twee keer zijn voorstelling Tot hier en niet verder.

In verband met maximaal dertig personen publiek heeft Jasper besloten zijn try-out voorstelling zowel om 19.30 als om 21.30 uur te spelen.

Áls de huidige beperkingen na 18 november niet worden verlengd, kan deze voorstelling doorgaan. Heb je nog geen kaartjes? Reserveer dan snel per mail aan reserveren@kunstencultuuraalsmeer.nl

Geef aan hoeveel plaatsen je wil reserveren en voor welke voorstelling: 19.30 uur of 21.30 uur. Zodra de kaartverkoop mag worden hervat, krijg je voorrang bij het kopen van kaartjes.

Tot hier en niet verder

Jasper heeft een jaar op het Zweedse platteland doorgebracht. Maar om nou te zeggen dat dat hem milder heeft gemaakt, nee. Als alles schreeuwt om verandering, is redelijkheid dan nog wel het juiste antwoord? Jasper vraagt het zichzelf hardop af in zijn nieuwe programma Tot hier en niet verder. Dus fileert hij in zijn nieuwe voorstelling weer met vrolijk cynisme zijn en onze 'beschaving'. En net zoals in zijn columns in de Volkskrant gaat dat met de voor Jasper zo kenmerkende mix van inhoud en humor. Lachen met het mes op tafel.

Bekijk de website »

lijnKCA Cabaret begint om 00:00 (zaal open om 00:00)
De toegangsprijs bedraagt: € 15

Let op de aanvangstijden! Geïnitieerd door Stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer. Zie de KCA ticketshop.

Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
Jasper van Kuijk, Fabian Franciscus, KCA Cabaret, Anne Neuteboom, Andries Tunru
, Pieter Verelst, Janneke de Bijl, Kees van Amstel, Kiki Schippers, Thijs van de Meeberg, Elke Vierveyzer, Thomas Smith, Max van den Burg, Benjamin van der Velden, Margriet Bolding, Yvonne van den Eerenbeemt, Rayen Panday, Tom Lash, Kees van Amstel, Marcel Harteveld, Martijn Kardol, Nathalie Baartman, Fuad Hassen, Vincent Geers - , Jan van Maanen,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©