leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
BRUUN
Shaffiaanse pop-jazz
Generale voor CD presentatie in Paradox (Tilburg)

Muziektheater in Cultureel café Bacchus op vrijdag 21 september 2018
lijn

Bacchusactivity Op 21 september komt de band BRUUN naar Bachhus. Dit optreden is bedoeld als try-out voor een optreden twee dagen later in Paradox, Tilburg (een grote zaal), waar de officiele release zal zijn van de eerste cd, 'Laten we dansen'. Stiekem heeft Bachhus dus de primeur, want de cd zal dan voor het eerst te koop zijn.

Pianist/zanger Arjan Bruinsma brengt met BRUUN een bijzonder genre op het podium. Shaffiaanse pop-jazz: broeierige moerstaalliedjes van hoge kwaliteit. De muziek is georienteerd op jazz, tango en latin en zeer toegankelijk. In de teksten die handelen over liefde, drank, het geloof, seks en de dood wordt het leven uitbundig gevierd, en vertolken de teksten een opgewekt-nihilistische levensvisie.
De vergelijking met Ramses Shaffy is door het publiek al vaak gemaakt, dit door de vertolking van Arjan en ook het 'seventies-gevoel' van de muziek. Dit is bijvoorbeeld te horen in het nummer 'Laten we dansen', dat al twee keer tweede werd in de Top 1000 aller Tilburgers. (zie youtube fimpje)
BRUUN bestaat uit:
Arjan Bruinsma- zang, toetsen, accordeon
Marjolein Kempen- fluit, piccolo, zang
Herman van Haaren- viool, mandoline
Tjeerd Klapwijk- drums, percussie
Johan Korringa- bas
Uitzonderlijk veel dank is verschuldigd aan alle donateurs en crowdfunders!

lijnMuziektheater begint om 21:00 (zaal open om 21:00)
De toegangsprijs bedraagt: Uw Gift

kaarten aan de zaal, reserveren op deze pagina. Info! . Deze activiteit wordt geïnitieerd door de stichting Cultureel Café Bacchus.

Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
BRUUN
Shaffiaanse pop-jazz
, De Ministers, De Ministers, Beatrice van der Poel & band, Una noche española - Flamenco, WEGENS OMSTANDIGHEDEN AFGELAST - , Daniel Roos, VOORSTELLING WEGENS OMSTANDIGHEDEN AFGELAST!, De Andersons, De Ministers, Marjolijn Meijers & Band, Annemiek van Bussel, Lotte van Dijck en Daan Hofman,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©