leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Kiki Schippers - Waar?

KCA Cabaret in Cultureel café Bacchus op zaterdag 06 april 2019
lijn

Bacchusactivity Eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar en fel. Met haar liedjes verovert Kiki Schippers ieder publiek. Ze kreeg in de “slimste Mens”” zelfs Maarten Van Rossum aan het lachen.

Met de Publieks- én de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten, de Annie M.G. Schmidtprijs en lovende recensies voor haar debuut op zak, waagt ze zich nu aan haar 2e voorstelling: WAAR. Maar waar is ze naar op zoek? Naar het allermooiste lied, de treffendste metafoor, het grappigste verhaal of gewoon de Keiharde Waarheid?
Na haar studie aan het UCK, toneelacademie, Vrije Universiteit Amsterdam en Banfield Teatro Ensemble 2011 studeerde Kiki af aan het Koningstheater voor cabaret te
’s Hertogenbosch. Als docent (musical, theater, cabaret en kleinkunst) was zij werkzaam bij verschillende muziek- theaterscholen in Brabant en Zuid Holland.

De pers schreef over haar vorige programma “Wie kijkt?”:
”intrigerend talent, verrassend en veelzijdig… Liedjes schrijven en zingen, dát kan je aan Schippers overlaten”, en “ontwapenende zoektocht naar vrijheid… Ze is niet bang en toont lef, moeiteloos springt ze van haar persoonlijke wereld naar het grote plaatje”.

In 2018 was zij te zien in het dagelijks programma vanaf Terschelling bij het Oerol festival van Cornald Maas, waar zij een muzikaal verslag deed van de gebeurtenissen op dit theaterfestival.
De voorstelling WAAR is te zien op 6 april in Cultureel Café Bacchus.

Bekijk de website »

voorstelling is helaas al uitverkocht !

lijnKCA Cabaret begint om 21:00 (zaal open om 20:15)
De toegangsprijs bedraagt: € 12,50

Kaarten aan de zaal, reserveren twee weken voorafgaande aan de voorstelling: op deze pagina of via deze LINK.
Deze activiteit wordt geïnitieerd door de stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer.

Meer van KCA Cabaret:
zaterdag 21 september 2019 Kees van Amstel

zaterdag 19 oktober 2019 Janneke de Bijl
zaterdag 23 november 2019 Pieter Verelst
zaterdag 11 januari 2020 Andries Tunru
zaterdag 29 februari 2020 Anne Neuteboom
zaterdag 28 maart 2020 Fabian Franciscus
zaterdag 25 april 2020 Arnout van de Bossche
Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
Kiki Schippers, Thijs van de Meeberg, Elke Vierveyzer, Thomas Smith, Max van den Burg, Benjamin van der Velden, Margriet Bolding, Yvonne van den Eerenbeemt, Rayen Panday, Tom Lash, Kees van Amstel, Marcel Harteveld, Martijn Kardol, Nathalie Baartman, Fuad Hassen, Vincent Geers - , Jan van Maanen, Max van den Burg - , Ellen Dikker, Anne Neuteboom , Emiel van der Logt, De Partizanen, Martijn Hillenius, Soundos, Omar Ahaddaf,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©