leeg
programma algemeen activiteiten contact mailing leeg leeg
activiteit
Margriet Bolding - Het Gras Van De Buren

Cabaret in Cultureel café Bacchus op zaterdag 22 september 2018
lijn

Bacchusactivity Een groene omgeving, tot rust komen na je werk, kinderen die onbezorgd kunnen opgroeien zonder verdachte pakketjes die de halve stad in rep en roer brengen: het platteland lonkt.

Margriet besluit samen met haar gezin de oversteek te wagen van een rijtjeswoning in de stad naar een boerderij in het weiland. Het publiek mag mee, als onderduikers in de schuur, net zoals haar opa en oma dat deden voor anderen. Maar is het daar wel zo veilig? Waar je ook bent en bij wie, je neemt altijd jezelf mee.

In 2008 won Margriet Bolding de 2e prijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en sindsdien maakte zij avondvullende cabaret programma’s die in heel Nederland zijn te zien. Margriet is niet alleen cabaretière, maar ook een organisatiepsycholoog en deze combinatie vormt een onuitputtelijke bron van inspiratie voor haar voorstellingen.
Margriet was eerder in Bacchus te zien: in 2009 met haar programma “Viva Depressiva”en in 2014 met “Zo Zijn We Niet Getrouwd”. Beiden zeer succesvol ontvangen in het Cultureel Café. Reden om Margriet met haar nieuwe theaterprogramma uit te nodigen.

Haar nieuwste show “Het Gras Van De Buren” is te zien op zaterdag 22 september in Cultureel Café Bacchus.

Bekijk de website »

Reserveer uw kaarten

   Naam
   Telefoonnummer
   E-mail adres

9 + 9 =  (vul de optelsom in)

lijnCabaret begint om 21:00 (zaal open om 20:15)
De toegangsprijs bedraagt: € 12,50

Kaarten aan de zaal, reserveren twee weken voorafgaande aan de voorstelling: op deze pagina of via deze LINK.
Deze activiteit wordt geïnitieerd door de stichting Kunst & Cultuur Aalsmeer.

Meer van Cabaret:
zaterdag 06 april 2019 Kiki Schippers
Deze activiteiten hebben reeds plaatsgevonden:
Thijs van de Meeberg, Elke Vierveyzer, Thomas Smith, Max van den Burg, Benjamin van der Velden, Margriet Bolding, Yvonne van den Eerenbeemt, Rayen Panday, Tom Lash, Kees van Amstel, Marcel Harteveld, Martijn Kardol, Nathalie Baartman, Fuad Hassen, Vincent Geers - , Jan van Maanen, Max van den Burg - , Ellen Dikker, Anne Neuteboom , Emiel van der Logt, De Partizanen, Martijn Hillenius, Soundos, Omar Ahaddaf, Pepijn Schoneveld,


Cultureel cafe Bacchus Aalsmeer©